Baldur kommer  


Velkommen til en ISLÆNDING
 


Baldur Sigurdsson
Islandsk forstærkning til SønderjyskE


De islandske fodboldspillere er kendt som kompromisløse krigere, der altid ofrer sig for holdet og aldrig giver op. De er gjort af et særligt stof, som passer perfekt til den måde, man gerne vil spille fodbold på i SønderjyskE.

Nu er endnu spiller, Baldur Sigurdsson, fra den nordatlantiske klippeø på vej til SønderjyskE, og sportschef Hans Jørgen Haysen glæder sig over tilgangen:
- Baldur Sigurdsson har været til prøvetræning hos os, hvor han efterlod et rigtigt godt og solidt indtryk. Han kan spille flere positioner i det centrale forsvar og på den centrale midtbane.
Han lever til fulde op til den generelle opfattelse af de islandske fodboldspillere. Han kommer til SønderjyskE med en jernvilje, dedikeret indsats og 100 % professionalisme.

- Baldur Sigurdsson medbringer også en stor portion rutine og erfaring i sportstasken. Han har erfaring fra Champions League kvalifikationskampe med KR Reykjavik, og har flere gange været udtaget til det islandske landshold.
Vi har altid været glade for de islandske spillere i SønderjyskE, og er overbeviste om at også Baldur Sigurdsson vil blive en gevinst for klubben, understreger Hans Jørgen Haysen.

Baldur Sigurdsson, 29, der tiltræder efter vinterpausen, har underskrevet en kontrakt, som løber til den 31. december 2015 med option for forlængelse til den 30. juni 2017.
Kontrakten er betinget af, at Baldur Sigurdsson består det obligatoriske lægetjek.

Fakta Baldur Sigurdsson
Nationalitet: Island
Alder: 29 år (24.04. 1985)
Højde: 186 cm.
Position: Centralt forsvar/midtbane
Kontrakt: 1/1 - 31/12 2015. Option på forlængelse til den 30. juni 2017.
Tidligere klubber: Völsungur, Keflavik, Bryne FK (N), KR ReykjavikMed venlig hilsen / Best regard