HER ikke Varde  

Kampen er flyttet til vore gode græsgange  


  

 
Pokalkampen mellem Varde IF og SønderjyskE skulle oprindeligt være spillet i Varde, men nu flyttes kampen en dag frem og til Haderslev. Opgøret spilles derfor mandag den 1. december kl. 19.00 på Sydbank Park.
- Vi er blevet enige om at flytte kampen, da Varde IF ikke har de bedste faciliteter på dette tidspunkt af året. Varde IF har været meget imødekommende i hele forløbet, siger SønderjyskE-sportschef Hans Jørgen Haysen.

Mandagens opgør er 1/8-finale i DBU Pokalen, og med en sejr vil SønderjyskE være blandt de sidste otte hold i turneringen. Varde IF indtager 13.-pladsen i 2. Division Vest.

- Det er lidt en julegave, som vi har fået, og det er mit håb, at mange af vores fans tager imod denne gave. Vi har da også sat billetterne til salg til spotpris, og forhåbentlig får vi igen en god opbakning fra vores fans på Sydbank Park, så vi kan komme videre i turneringen, siger Hans Jørgen Haysen.

Spotpris på billetter
Billetterne er sat til salg til blot 20,- per styk. Der er enhedspris på stå- og siddepladser for alle. Sæsonkort og erhvervsklubkort giver adgang til kampen. Opgang 6 på Vesttribunen er forbeholdt Vardes tilhængere.
Køb billetter her:
https://soenderjyske2.www2.dk//index.php?zoom=585