Skip to main content
Afgørende fase af sæsonen 2019/20 med nyt Blue Section banner

Afgørende fase af sæsonen 2019/20

Vi går nu ind i den afgørende fase af sæsonen 2019/20. Det gør vi ved at vi starter hjemme mod Hobro IK d. 16. februar kl. 12:00. Umiddelbart er det en af de mindre sjove kampe i sæsonen. Selvom det er en mindre sjov kamp, er det en rigtig vigtig kamp for begge hold. Med en sejr kan SønderjyskE slå et godt hul ned til netop Hobro. Modsat kan Hobro komme meget tæt på SønderjyskE, hvis de tager en sejr. Fansene har gang i spændende ting til kampen, eftersom de indvier den nye Blue Section, som kommer til at være bag målet. Så mød op og se hvad de har i ærmet for at skabe en god stemning om kampen. 

Afgørende fase af sæsonen 2019/20 starter som en fest

SønderjyskE Fodbold Support har i den seneste tid samlet penge ind til TIFO og det blev til DKK 24.565,-. Nogle af disse er blevet brugt på at lave TIFO til Hobro kampen. Vi glæder os rigtig meget til at vise det færdige resultat frem til alle på Sydbank Park og til dem der ser kampen i TV’et. Vi har også i slutningen af 2019 haft en design konkurrence, hvor man kunne være med til at designe et banner. Dette banner vil blive placeret på Blue Section, som symbol på hvor vores sektion er. Det er her de mest inkarnerede fans, vil skabe stemning, med sang, klap og støtte til holdet. Har du lyst til at være en del af dette, så tag gerne noget lyseblåt på, men ellers bare mød op på sektionen og syng med. 

Superliga i sæsonen 2020/21

SønderjyskE spiller forhåbentlig også fodbold i den bedste danske række i næste sæson. Men det er ikke en selvfølge, selvom klubben har været her i mange år efterhånden. Det kræver sammenhold i klubben, både spillerne og fansene i samspil. Hvis vi lykkedes med det, vil det forhåbentlig betyde at SønderjyskE spiller i superligaen i sæsonen 2020/21. 

Vil du vide hvordan det lykkedes at skaffe DKK 24.565,- til TIFO skal du klikke her.

Vil du læse om hvem der vandt design konkurrencen og fik overrakt diplomet, skal du klikke her. 

Banner, Blue Section, SønderjyskE Fodbold Support, Superliga, Sydbank Park, Tifo