Skip to main content
Blue Section arbejdsdag

Arbejdsdag for fansene i pausen

Der vil i vinterpausen, for superligaen, være en arbejdsdag for fansene. Arbejdsdagen vil være for alle, som har lyst til at give en hjælpende hånd med. Der skal, som et led i etableringen af den nye tribune, sættes stole op på Blue Section. Det skal der fordi at Blue Section bliver flyttet ned på tribunen bag målet. Stolene skal sættes op, for at give et godt helhedsindtryk, når man kigger på langsiden, med sæder hele vejen og ikke et lille område uden sæder.

Arbejdsdagen vil være lørdag d. 4. januar, med start kl. 10:00. Husk at tage godt med tøj på, da det kan være koldt. Tag gerne noget værktøj med, så vi er flere der kan være igang på samme tid. Der skal bruges topnøgle/gaffelnøgle til 8 mm bolt ( 13 mm top ) svensknøgle, koben og evt en hammer. Efter vores arbejdsdag, vil der være mulighed for at samles i 3F’eren og hygge, samt købe lidt at drikke. Det kommer til at tage nogle timer, men kan man ikke deltage hele tiden, er det også helt fint. Vi vil sige tak for al den hjælp vi kan få. Hvis du kan hjælpe én time, så er vi meget taknemmelig og hvis du kan hjælpe fra start til slut, er det virkelig flot. 

Arbejdsdag bidrager til fremtiden

Arbejdsdagen er med til at bidrage til fremtiden for supporterne. Ved at hjælpe SønderjyskE med at sætte sæderne op, får supporterklubben DKK 5000,-. Disse penge skal bidrage til at øge stemningen på den “nye” Blue Section, som kommer til at være bag målet. Måden hvorpå de skal bidrage, er at vi bruger dem til at fremtidssikre sektionen, da vi investere i et lydanlæg, så Capo’en kan blive mere tydelig og forhåbentlig kan bidrage til at flere vil synge med på vores sange. 

Hvis du har lyst til at støtte SønderjyskE Fodbold Support, enten med at skabe kapital til lydanlæg, eller til andre projekter, samt tifo, så kan du sende penge på mobilepay 40 19 60 77 – John Lauridsen. Har du nogle specielle ønsker dit bidrag skal bruges til, spørgsmål etc., så kan du sende en mail til info@sesupport.dk

Husk, vi også stadig har en design konkurrence kørende. Den kan du læse mere om ved at trykke her

For at følge mere med i SønderjyskE Fodbold Support, så giv et like til vores facebook side. SønderjyskE Fodbold Support facebook side findes her

arbejdsdag, Blue Section, SønderjyskE Fodbold Support