Skip to main content
SønderjyskE fans der holder det nye Blue Section halstørklæde

Blue Section nyhed

Nyhed – Blue Section halstørklæde kan købes, og til en fordelagtig pris.

Blue Section har investeret i halstørklæder med teksten Blue Section, dette halstørklæde, kan nu også blive dit. Man vil fremover kunne købe en eller flere halstørklæder. Dette har man muligheden for at købe i bussen, på vores udebaneture. Første mulighed for at købe dem i bussen, bliver til kampen mod FCM d. 17. marts. For mere information om busturen eller en oversigt over kommende busture, tjek da bus information. Denne vil løbende blive opdateret med nye udebaneture og tidspunkter, så hold øje.

Prisen for ét halstørklæde er DKK 125,-
Hvis man har lyst til at støtte TIFO arbejdet, kan man købe halstørklædet for DKK 150,- hvoraf de ekstra DKK 25,- går til TIFO.

Har du lyst til at komme og være med til at skabe en bedre stemning på Sydbank Park, skal du være velkommen til at møde op i lyseblåt tøj og stå på stemningstribunen – Blue Section.

Vil du være medlem af SønderjyskE Fodbold Support, skal du ikke tøve med at sende din tilmelding på dette link: https://sesupport.dk/bliv-medlem/ – Det giver blandt andet, billigere busture til udebanekampene.