Skip to main content

Bus fra Tønder til udebanekamp

SønderjyskE Fodbold Support vil forsøge at få samlet en bus fra Tønder til Aarhus. Det gør vi for at forsøge at udvide fan basen og skabe større sammenhold i landsdelen, som er en del af visionen og en af de 4 værdier i SønderjyskE. Kampen spilles d. 10. november kl. 14:00 og der vil være opsamling i Tønder, Bredebro, Løgumkloster og Agerskov.

Har man lyst til at være en del af bussen, skal man skrive til 60 75 31 34 for at tilmelde sig. Tilmeldingen til bussen er bindende og er først registreret ved betaling. Prisen er 150 for medlemmer og 200 for ikke medlemmer, prisen er inklusiv kampbillet. Billigere kan det ikke blive at tage til Aarhus og se superliga fodbold. 


Busturen vil være nærmest identisk med den “normale” bustur, eftersom der ikke skal være forskel på de forskellige turer. Man vil på turen derfor have muligheder for at købe diverse drikkevarer, til favorable priser. Det er kun tilladt at drikke de købte drikkevarer i bussen, så ingen medbragte drikkevarer må indtages. Der vil i bussen blive solgt vand, sodavand, øl og cider. Der vil også under turen være mulighed at deltage i en tipskonkurrence, hvor man kan vinde en pengepræmie. Hvis der er flere vindere, deler de beløbet. 

Man kan også vælge at støtte tifo arbejdet, i bussen, hvis man ønsker dette.  Beløbet bestemmer man selv og SønderjyskE Fodbold Support vil blive glad for hver en krone, som går ubeskåret til tifo arbejdet. 

Bus fra Tønder i fremtiden?

Vi håber selvfølgelig på at vi først og fremmest kan få sendt en bus afsted fra Tønder til kampen ude mod AGF. Hvis denne bustur bliver en succes og opbakningen, samt tilbagemeldingen på turen er positiv, vil der selvfølgelig blive arbejdet på en bus tur mere i fremtiden. Men lad os nu først få den her bus afsted til Aarhus, så må vi tage det som det kommer.

Billede af programmet for bus tur fra Tønder
Program for busturen fra Tønder til Aarhus for at se 3F Superliga opgøret AGF – SønderjyskE

Du kan læse om vores bustur ved at klikke her

bustur, Tønder, udebaneture