Skip to main content

Fantastisk opbakning på tribunerne

Velkommen til Sønderjysk Fodbold Support’s hjemmeside. Håber i vil tage godt imod den og hjælpe med at sprede budskabet. Der vil bl.a. blive annonceret busture til de forskellige udekampe. Der vil stå hvem der er i bestyrelsen, med billede, hvem der er suplanter og hvem der er FAN-kordinator og SLO.

Jeg opfordrer til at DU! kommer på stemningstribunen -> BluE Section!!!
Tag den lyseblå kamptrøje på og tag halstørklædet om halsen! når du tager til fodbold i Haderslev.

  • Husk hvem SønderjyskE er, hvad vores DNA er og hvad vi står for!
  • Hårdt Arbejde
  • Sammenhold
  • Ydmyghed
  • Ansvarlighed
  • En Landsdel – Et Sammenhold

Der er ingen undskyldninger for at blive hjemme! når SønderjyskE har deres hjemmekampe på Sydbank Park. Få en god oplevelse på Sydbank Park sammen med din nabo, familie, din bedre halvdel eller kammeraterne eller hvem du synes der skal med til fodbold sammen med dig når I skal op se SøndejyskE.
Du kan også være en lille – men vigtig- del af det at være den 12. mand med larm på BluE Section og begge tribuner under kampen. Vær også med efter det første kvarter i begge halvlege, hvor den ene side råber SØNDER og den anden side råber JYSKE. Det giver spillerne den opbakning, de har brug for, og giver måske de sidste 10%, der kan være med til at gøre forskellen i jagten på de 3 vigtige point.

Vi håber og glæder os til at se dig / jer igen til næste hjemmekamp hvor vi ser frem til din / jeres støtte i jagten på 3 point på BluE Section og tribunerne på Sydbank Park.

PÅ med kamptøjet – på med gejsten og kæmp for klubben på tribunerne !!
Vi SES på stadion til Blue Bird-øl, Fuglsang-sodavand, Danmarks bedste stadionpølse (kåret i oktober 2017) og forhåbentlig 3 point

ENDELIG FÅR VI LUKKET STADION
Den nyhed vi vil bringe først er der sikkert mange der ved Haderslev Byråd har budgetaftale 18,7 millioner kroner i retning af Sydbank Park, der over de kommende år får overdækkede endetribuner det vil sige at vi fået et lukket stadion , byggeriet vil står færdig i 2020 , og at der dermed er skabt en endnu bedre kulisse for kampene, så endnu flere kommer til fodbold. Blue Section vil til den tid blive flytte ned bag målet igen hvis det gå efter planen.

Vi Er Alle SønderjyskE – Vi Giver Aldrig Op !

På bestyrelsens vegne
Lars Moshage Møller