Kæmpe tak til alle der har bidraget

Fra SønderjyskE Fodbold Support skal der lyde en kæmpe tak til alle, der har støttet op om vores tifo-projekt, hvor vi har samlet sammen til en flot tifo til forårspremieren mod Hobro IK på Sydbank Park.

Der er mange, der har hjulpet til, og vi har i alt fået indsamlet 24.565 kroner. Tusinde tak til jer alle.

Der skal lyde en særlig tak til Plus Business Partner ApS. i Vamdrup, der har støttet indsamlingen med hele 15.000 kroner. Vi er meget taknemlige for denne ekstraordinære støtte.

Vi glæder os til at fremvise det færdige resultat for hele fodbolddanmark.

Kæmpe tak, ses vi?

Det er så fedt at vi har fået indsamlet så stort et beløb, det havde vi aldrig turde håbe på. Vi håber derfor også på at du har lyst til at møde op på den nye Blue Section bag målet. Så vi i fællesskab kan skabe en fantastisk ramme for kampen, udover at vise vores flotte tifo. Drengene har brug for at komme godt fra start i foråret og det kan du hjælpe med. Det gør du ved at komme på Blue Section, for at synge, heppe og klappe drengene frem til forhåbentlig 3 point.

Billetter til kampen mod Hobro kan købes her: https://billetto.dk/users/sonderjyske-fodbold 

Vi håber at folk kan lide det vi har fået lavet og at vi i fremtiden kan lave flere smukke tifoer. Har du lyst til i fremtiden at være med til at lave tifoer, eller har idéer til fremtidige tifoer? Så må du gerne skrive til SønderjyskE Fodbold Support på facebook. -> https://www.facebook.com/SEsupport/ 

Det er også på facebook man skal holde øje med kommende tifo dage, det er her disse vil blive offentliggjort. 

Vi vil også gerne sige tak til dem som hjalp med at sætte stole op på den gamle Blue Section. Vi blev ikke helt færdige den dag, så resten bliver gjort færdig efter træningskampen mod Kolding IF lørdag d. 18. januar. Ved du ikke hvad det handler om, kan du læse mere, ved at trykke her.

Blue Section, Fællesskab, SønderjyskE Fodbold Support, Tifo

SønderjyskE Fodbold Support · Clausensvej 22 · 6100 Haderslev · Telefon 40 19 60 77 · Info@sesupport.dk