Skip to main content
krisen kradser

Krisen kradser, men vi står sammen

Krisen kradser. Det være sig Corona pandemien, men også den pointmæssige krise, som holdet er inde i her i foråret. Men det er i kriser og modgang, at vi skal stå sammen og holde hovedet højt. Én landsdel – Ét sammenhold.

Selvom der er pointmæssig krise, mange virksomheder stadig har svært ved at komme igennem Corona pandemien og at vi ikke kan være på tribunerne og støtte holdet. Så derfor glæder det os at vi har fået tilføjet 2 virksomheder til vores tifo samarbejde med SønderjyskE. Det glæder os også at de lyseblå fans har støttet økonomisk til vores største tifo, som kommer op til returopgøret mod FC Midtjylland i pokalsemifinalen. Her skal vi avancere os til finalen, efter at have tabt første kamp på Heden, med 1-0, efter en ellers god præstation. 

Krisen kradser, men med sammenhold kommer man langt

Med det sammenhold vi oplever i det syd og sønderjyske, kan vi meddele at vi har fået samlet ca. 2500 kr. ind til pokaltifoen. Det er vi meget glade over. Har du ikke fået støttet, men ønsker at støtte økonomisk til tifoen? Det kan du gøre ved at sende det ønskede beløb til vores mobilepay: 40 19 60 77 og skrive gerne tifo som kommentar.

Velkommen på holdet, til de to nye sponsorere

Vi vil gerne sige et meget ydmygt tak til Årøsunde fødder og Lintrup Montage for at blive en del af tifo samarbejdet.

Blue Section, Sammenhold, SønderjyskE, SønderjyskE Fodbold Support, Tifo, tifo samarbejde