Skip to main content
Månedens spiller december 2019

Månedens spiller december 2019

Så blev det endelig superliga tid igen. Vi startede forårssæsonen på hjemmebane mod Hobro. Månedens spiller for december 2019 blev derfor kåret inden kampstart. Månedens spiller blev en ung spiller, som er gået gennem SønderjyskE’s ungdomsrækker. 

Tak til alle dem som har været med til at stemme på månedens spiller. Det er ikke første gang at han vinder prisen for månedens spiller. Han vandt den også tilbage i april måned 2019. Det kan du læse mere om, ved at trykke her. Hvis ikke du ved hvem der er tale om, så er det vores helt egen knægt, Peter Christiansen. Hør interviewet, som SønderjyskE Fodbold Support lavede, med Peter Christiansen umiddelbart efter Hobro kampen. Du kan høre interviewet ved at trykke på play i videoen herunder.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=P9y2OHp36uM[/embedyt]

Lidt om månedens spiller december 2019

Månedens spiller blev som bekendt vores unge angriber, Peter Christiansen. Peter har som sagt været igennem det meste af SønderjyskE’s ungdomssystem. Han kom til klubben, fra Starup UIF. Peter sluttede efteråret af, ved at blive skiftet ind i udekampen mod AC Horsens, hvor han scorede et flot mål. Vi tabte desværre kampen 2 -1. Peter er en af de unge drenge, eftersom han er årgang 99. I sommeren skiftede han sin talentkontrakt ud med en professionel kontrakt. Vi håber at se mere til ham i fremtiden. Han er en meget spændende spiller. At han kommer igennem vores eget system, gør det kun bedre. 

Personlig sponsor for Peter Christiansen er Rødekro Kurér.

Vi går en vigtig tid i møde. Vi har en masse vigtige kampe på programmet. Spillerne skal mærke at vi støtter dem i tykt og tyndt. Både på udebane og hjemmebane. Derfor håber vi at DU har lyst til at komme og støtte holdet til sejr i de kommende kampe. Vil du med på udebaneturene? Læs mere om det her.

Månedens spiller, Peter Christiansen, SønderjyskE, SønderjyskE Fodbold Support