Skip to main content
Månedens spiller november 2020

Månedens spiller november 2020

Så blev første hjemmekamp i december afviklet, hvilket betyder at vi har overrakt præmien for månedens spiller november 2020. Det gjorde vi før kampen mod FC Nordsjælland, som vi endte med at vinde 2 – 1. Hvis ikke du var på stadion, eller har set det på vores instagram konto, så er det ikke sikkert du har fået med hvem der løb med titlen. 

SønderjyskE Fodbold Support har sammen med mange andre lyseblå fans kåret månedens spiller. Det har vi gjort i samarbejde gennem en kampens spiller afstemning, som bliver delt hver gang vi spiller. Den bliver lagt op på vores facebook side hver gang i pausen og løber så i 24 – 48 timer. Det er forskelligt hvor mange der deltager, men vi er glade for hver og en der tager sig tid til at stemme. Men nu til sagen. Vinderen af månedens spiller november 2020 blev Alexander Bah. Udover at blive kåret til månedens spiller, fik Alexander Bah også debut på det danske A-landshold, og scorede tilmed et flot mål. Tillykke til Alexander Bah med titlen som månedens spiller og med debuten på A-landsholdet, skal der lyde fra SønderjyskE Fodbold Support. 

Interview med månedens spiller november 2020

SFS har fået lavet et interview med Bah, hvor han fortæller om lidt af hvert. Det er helt klart et lyt værd, så tryk afspil herunder og hør det fine interview. 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=KrOAs5wUSQ0[/embedyt]

Alexander Bah er sponsoreret af Eurodan-Huse

Du kan her se hvem der tidligere er blevet kåret som månedens spiller
https://sesupport.dk/kategori/nyheder/maanedens-spiller/ 

Alexander Bah, Månedens spiller, SønderjyskE, SønderjyskE Fodbold Support