Skip to main content
Månedens spiller oktober 2019

Månedens spiller oktober 2019

Månedens spiller oktober 2019 er blevet kåret i forbindelse med vores hjemmekamp mod Lyngby BK. Og det er en spiller, som igen beviser sit høje niveau og modtager igen prisen for månedens spiller.

Rilwan Hassen, blev kåret og vandt prisen månedens spiller oktober 2019 af SønderjyskE Fodbold Support. Mange fans blev overrasket over at SønderjyskE hentede Rilwan Hassan i sommers. Det gjorde de nok mest af den grund at man regnede med at “større” klubber ville have ham. Det ville de måske også, men det endte med at Glen Riddersholm blev genforenet med ham. Man kunne i starten se hvilke ting Rilwan kunne, men ofte blev det ikke til det helt store. Nu er han ved at være faldet på plads og flere ting lykkes for ham, også i vores dårlige periode, som vi er inde i, pointmæssigt. Det er der mange fans der har lagt mærke til, hvilket afspejler sig i at han nu 2 måneder i træk er blevet kåret som månedens spiller.

Efter kampen mod Lyngby fik SønderjyskE Fodbold Support lov til at interviewe Rilwan og du kan høre interviewet herunder.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=tsgypboNyLY[/embedyt]

Lidt om månedens spiller oktober 2019

Rilwan Hassan kom til klubben i sommerens transfervindue. Han kom fra FC Midtjylland, hvor han har fået sin fodboldopvækst og været indtil han i sommers skrev kontrakt med SønderjyskE. Rilwan spiller kant, er mest brugt på højre kant, men har også været brugt på venstre kant. Hans store force har i karrieren, været hans fart, som også er kendetegnet for hans tid i SønderjyskE indtil videre. Desværre er det på nuværende tidspunkt ikke lykkedes for ham at score et mål endnu. Han har dog lavet 5 assists og ligger på nuværende tidspunkt nummer 6 på assistslisten. Vi håber selvfølgelig på at han snart får scoret nogle mål, for det mangler vi for tiden. 

Personlig sponsor for Rilwan Hassan er Schmidt Coating

Rilwan Hassan vandt også forrige månedens spiller, som du kan læse om ved at klikke her

Månedens spiller, Rilwan Hassan, SønderjyskE Fodbold Support