Skip to main content
Månedens spiller oktober 2020

Månedens spiller oktober 2020

Så blev det november måned og det betyder at vi skal kåre månedens spiller oktober 2020. Vi overrakte prisen til vinderen, i første hjemmekamp mandag d. 2. november, mod AGF. I oktober måned blev det til 7 point. 2 sejre og 1 uafgjort. Vi spillede uafgjort ude med Lyngby, hvor kampen endte 2-2 med 2 mål af AK. Sejrene kom henholdsvis hjemme mod Brøndby hvor vi vandt 2-0 og målene blev scoret af Haji Wright og Bah. Vi vandt også på udebane mod Randers FC med 2-1. En rigtig arbejdssejr efter Ekani fik rødt kort efter 27 minutter. Målene blev scoret af AK og Haji.

 I den tid vi har lagt månedens spiller op på hjemmesiden, har vi kun haft kåret 1 målmand som månedens spiller og det var i september 2020

Nu har vores australske målmand gjort det igen – imponerende. Han har endnu engang vundet prisen, denne gang for oktober 2020 – stort tillykke Lawrence Thomas. 

Interview med månedens spiller oktober 2020

Du kan herunder høre endnu et interview med Lawrence Thomas. Han er allerede ved at blive en fan favorit, det forstår man jo godt med de præstationer han leverer på banen. 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=DGBBnryslQ8[/embedyt]

 

 

Lawrence Thomas, Månedens spiller, SønderjyskE, SønderjyskE Fodbold Support