Skip to main content
Billede af månedens spiller september 2019 Christian "Greko" Jakobsen og Rilwan Hassan

Månedens spiller september 2019

Månedens spiller september 2019 er fundet. Denne gang blev det ikke bare én spiller, men to. Det gjorde det fordi der var total stemmelighed. Det viser at der er flere spillere som gør det godt og byder ind i månedens kampe. 

I september 2019 endte det med at være 2 spillere, som blev månedens spiller. Det blev Christian “Greko” Jakobsen og Rilwan Hassan, som begge blev kåret som månedens spiller. De 2 spillere fik lige mange stemmer af de lyseblå fans. 

Månedens spiller portræt #8 Christian “Greko” Jakobsen

Månedens spiller portræt #77 Rilwan Hassan

Månedens spiller september 2019 #8 Christian "Greko" Jakobsen

Den ene af månedens spiller blev den lyseblå spiller med nummer 8 på ryggen, Christian Jakobsen, bedre kendt som “Greko”. Greko kom til klubben i januar 2017 og startede med at spille kant. Han er nu begyndt at spille central midt og gør det også rigtig godt på den position. Greko er god i mellemrummet, har gode pasninger og et godt spark. Hvis du vil have lidt mere info om Greko, kan du trykke på billedet. 

Månedens spiller september 2019 #77 Rilwan Hassan

Den anden af månendens spiller blev den lyseblå spiller med nummer 77 på ryggen, Rilwan Hassan. Rilwan er en af de nye spillere i truppen, da man i sommers hentede ham i FC Midtjylland. Rilwan er kantspiller, og er teknisk dygtig og har en god fart, som er en evig trussel for modstanderens forsvar. Hvis du vil have lidt mere info om Rilwan, kan du trykke på billedet.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=8pkYafQz0Z4[/embedyt]
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=nXNDgdjc24s[/embedyt]

Fik du stemt på månedens spiller september 2019?

Eller har du lyst til at være med til at stemme på månendens spiller? 
Så kan du i bussen efter hver udebanekamp stemme på hvem, du synes var bedst i den pågældende kamp. Når vi spiller hjemme på Sydbank Park, kan du stemme ved at komme ned i 3F’eren, SønderjyskE Fodbold Supports nye fanlokale, efter kampene og stemme på banens bedste. 3F’eren er beliggende i den gamle boldgade, tættest på hjemmeholdets stå tribune. 

Når man stemmer giver man point til de 4 spillere, som man synes gjorde det bedst i den pågældende kamp. Den bedste giver man 20 point, næstbedste 15 point, tredjebedste 10 point og 5 point til den man synes var fjerdebedst. Når måneden er omme, tælles pointene sammen for alle kampe spillet i den måned og spilleren med flest stemmer, bliver kåret som månedens spiller. 

Ønsker du at tage med til udebanekampe kan du læse mere her

Som noget nyt prøver vi at få en bus afsted fra Tønder, hvis du er interesseret i dette, kan der læses mere om det ved at klikke her

Christian "Greko" Jakobsen, Månedens spiller, Rilwan Hassan, SønderjyskE Fodbold Support