Skip to main content
Månedens spiller september 2020

Månedens spiller september 2020

Månedens spiller september 2020 er blevet kåret af de lyseblå fans. Efter en godkendt september måned, med 2 sejre og 1 nederlag. Begge sejre kom hjemme på Sydbank Park, begge mod 2 hold fra top 6 i sidste sæson. Vi startede med at vinde 2-0 mod de forsvarende mestre fra FC Midtjylland, hvorefter vi tog til Vejle og tabte 4-1, inden vi tog revanche og endnu engang vandt over AaB, denne gang 3-1 på hjemmebane.

Markus Christiansen fra SønderjyskE Fodbold Support overrakte en gavekurv med diverse ting, som kan samle familie og venner. Titlen blev offentliggjort i forbindelse med vores hjemmekamp mod Brøndby IF d. 18. oktober. Det var første og eneste hjemmekamp vi spiller i oktober måned. Også i denne kamp holdte han clean sheet. Månedens spiller september 2020 blev overbevisende Lawrence Thomas. Han vandt foran Haji Wright på 2. pladsen og Alexander Bah på 3. pladsen.

Månedens spiller september 2020

Grafik fra vores instagram – SønderjyskE Fodbold Support

Interview med månedens spiller september 2020

Vores fantastiske lyseblå fans har gennem stemmer valgt at det var den nyindkøbte målmand, Lawrence Thomas, som blev månedens spiller. Han kom til i sommers fra den anden side af jorden. SønderjyskE hentede Lawrence Thomas i Melbourne Victory, Australien. Hør et rigtig fint interview med ham herunder og hør bla. om forskellene fra Melbourne og til Haderslev. 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=dnVgLXqajmg[/embedyt]

Fakta om #1 Lawrence Thomas

#1 Lawrence Thomas

Navn: Lawrence Thomas #1

Fødselsdag: 09/05/1992

Højde: 191 centimeter

Personlig sponsor: Back2Sport

Tidligere klubber: Bankstown City, Sheffield United, Bentleigh Greens, Melbourne Victory

Clean sheet i september: 1

Vi håber at Lawrence Thomas fortsætter sit gode arbejde og hvem ved, måske er han med i toppen når det er månedens spiller oktober 2020 der skal kåres?

Hvad synes du om vores nye målmand?

Skriv da meget gerne en kommentar herunder. Vi er ikke blege for at sige at han har overrasket os positivt og vi glæder os til at se hvad fremtiden bringer. 


Husk at 3F’eren holder åbent til alle udekamp, under corona, medmindre andet er offentliggjort. Derfor er dørene også åbne til kampen på søndag mod Randers, vi ses. 

Lawrence Thomas, Månedens spiller, SønderjyskE, SønderjyskE Fodbold Support