Skip to main content
Månedens spiller kåret - Mads Albæk

Månedens spiller kåret for juli/august 2019

Det er blevet midt september og vi spillede endelig på hjemmebane igen. Det betyder også at vi langt om længe, fik månedens spiller kåret for juli/august måned.

Det blev vores nyindkøbte styrmand Mads Albæk, som løb med titlen, stort tillykke til Mads med titlen. Han fik overrakt blomster og diplom før kampen mod AC Horsens. Han var desværre ikke med i kampen, grundet en skade. Vi håber at Albæk snart er klar igen, da han er en vigtig mand på holdet, hvilket også bliver bevist ved at vinde sæsonens første månedens spiller.  Mads kom til klubben, efter at have tilbragt flere år i udlandet, og i mange fans øjne, var det et scoop at man kunne hente en spiller af hans kaliber. Og man må sige, at han endnu ikke har skuffet fansene. Mads er central midtbane spiller og har allerede scoret 2 mål, begge mål var rigtig flotte. Vi glæder os til at Albæk er tilbage til træning og kamp. 

 

Efter kampen fik SønderjyskE Fodbold Support lov til at invitere Mads Albæk. En meget sympatisk person, som går meget i dybden med svarene på de forskellige spørgsmål. Du kan høre interviewet, ved at tykke på play i videoen nedenunder. 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=q0NclmffNe0[/embedyt]

Hvem er månedens spiller?

Mads Albæk er en af de nyeste skud på stammen i SønderjyskE truppen. Han er årgang 90, så må siges at være i en god fodboldalder. Han spiller på den centrale midt og er meget spilstyrende, men også en god leder på holdet. De fleste vil nok huske at han har spillet i FC Midtjylland, hvor han blev solgt til Reims i Frankrig. Udover Reims, nåede han at spille i IFK Göteborg og Kaiserslautern, inden han i sommerens transfervindue skrev under med SønderjyskE. 
Mads Albæk har HP Terkelsen som personlig sponsor. 

Få et overblik over Mads Albæk på SønderjyskEs hjemmeside

Har du ikke fået alle nyheder med? 
Du kan se alle nyheder her

Skal du med på næste udebane tur, eller er du ikke sikker på forskellige ting om turen? Så kan du læse mere om busturene her 

Månedens spiller kåret af SønderjyskE Fodbold Support blev denne gang Mads Albæk. Vil du have indflydelse på hvem der skal løbe med titlen i september? Så tag med på busturene, da det er her man stemmer, når man spiller på udebane. Har du ikke mulighed for at tage med bussen, kan man efter hjemmekampene stemme på månedens spiller i vores nye fan lokale, 3F’eren – hvor der også kan købes øl/vand til favorable priser. 

Mads Albæk, Månedens spiller, SønderjyskE Fodbold Support