Skip to main content
Vi mangler hjælp

Nye tiltag til den nye sæson

Så er sæson 2019/20 i Superligaen skudt igang og der er kommet nye tiltag til. Den blev skudt igang, i sidste uge, og som noget nyt er lørdagskampen blevet fjernet. Så nu spilles der 2 kampe samtidig søndag kl. 14:00. Men det er ikke den eneste ændring. Superligaen skæres igen ned til 12 hold, hvilket betyder at der er 3 (!) nedrykkere når denne sæson er slut. Det er endnu en grund til at holdene skal have så mange point som muligt og der vil senere på sæsonen komme meget pres på de hold som ligger nederst. Der vil nemlig ikke blive spillet om at overleve som nummer 13 og 14 (de to 4’ere i hver pulje). Det betyder at der også kun er én oprykker fra 1. Division, så der bliver også kamp om det. 

Få overblikket over denne sæson her (Åbner i ny fane)

Nye tiltag hos supporter klubben

Ny sæson af superligaen er skudt igang og SønderjyskE startede med at vinde overbevisende 2-1 hjemme på Sydbank Park, mod Randers FC. Os i supporter klubben, var glade for at se så mange på Blue Section til kampen. Vi håber at der løbende vil komme flere, på vores fine sektion. I forbindelse med stadion udvidelsen, har vi fået vores eget, nyere, større rum, i den gamle boldgade. Dette rum hedder 3F’eren og vil blive brugt til forskellige ting. Der er opbevaringsplads til alle vores ting, trommer, flag og bannere. Men vigtigst af alt, vil den blive brugt som samlingspunkt til efter hjemmekampe, hvor man kan sidde og snakke, samt købe øl/sodavand til favorable priser. Vi vil løbende opgradere vores lokale, f.eks. håber vi at kunne få TV op dernede, så man kan samles efter kampen og se de efterfølgende superliga kampe.  

Derfor er der prisstigninger på udebaneture

Den gamle bestyrelse blev enige om at hæve priserne på udebaneturene. Det der dannede grundlag for at øge priserne med 50 kr. var at man både fik kørsel, tur/retur, samt kampbillet for det som svarede til priserne på kampbilletten. Priserne har også været de samme i rigtig langtid, så de har ikke fulgt inflationen. Mange snakker om at de så ikke har råd til at komme med hver gang, men det er ikke specielt ofte at der er mere end 3 udebane kampe i samme måned, hvilket sjældent vil betyde mere end 150 kr. som man skal kunne finde i sit budget – det håber vi folk kan finde, så i stadig kan komme med på turene – VI ELSKER AT HAVE JER MED.

Det får DU ud af prisstigningerne

Vi satser på, med de nye tiltag, uden at love noget, at vi kan lave én gratis tur i slutningen, eller lave minimum én bustur til halvpris. Sådan at man også kan mærke at der kommer noget tilbage til folket. Ligeledes vil det være gratis for ledsagere af kørestolsbrugere at tage med til udebanekampe, dog venligst gør opmærksom på dette ved tilmelding, så vi ikke overbooker bussen, tak. 

Se de nye priser og kommende udebane kampe her

Nye bestyrelsesmedlemmer – nye tiltag?

Der er blevet ændret i bestyrelsen på generalforsamlingen d. 4. juli 2019, som fandt sted i 3F’eren.  Der var et fint fremmøde til generalforsamlingen, hvor der blev ændret på forskellige poster. 
Lasse Aditya Kjær genopstillede ikke, Hans ønskede af personlige årsager at stoppe, evt. degraderes til suppleant. Så nu hedder suppleant duoen Hans Bertz, som erstattede Jacob Nørgaard Palsing, og Inge Seratski, som blev genvalgt, en god duo som suppleanter. Bestyrelsen indeholder nu, Lars Moshage Møller, som genopstillede, det samme med Per Alling Mortensen,  samt kasserer John Lauridsen. De 2 nye, som erstatter Hans og Lasse er Patrick Poulsen og Rasmus Bøtchiær Thomsen. Patrick er SLO for SønderjyskE og Rasmus hjælper til i speakerboksen under hjemmekampe, når det er nødvendigt. Vi håber på at disse 2 herlige mennesker, kan hjælpe os i fremtiden med endnu flere nye tiltag. 

Et af de nye tiltag er 3F'eren
Billedet er fra indvielsen af 3F’eren

3F'eren, bestyrelse, nye tiltag, udebaneture