Skip to main content
SFS går live på facebook

SFS går live sammen med SønderjyskE – UDSAT

SFS går live sammen med SønderjyskE er udsat og der vil komme mere info så snart vi ved mere. Vi vil i disse corona tider gerne give lidt igen til vores med fans i samarbejde med SønderjyskE. Vi afholder vores første live event på facebook, hvor du kan vinde præmier.

SønderjyskE Fodbold Support og SønderjyskE afholder et live event på facebook. Der vil komme personer fra SønderjyskE forbi til en lille snak og de vil svare på jeres spørgsmål. I vil kunne stille spørgsmål på forhånd, eller ved at skrive i chatten når vi sender live. Udover at man kan stille spørgsmål, vil man også kunne vinde flotte præmier fra diverse sponsorer. Hovedpræmien er et sæsonkort til sæsonen 21/22. 

SFS går live med interviews og lykkehjul

Vi glæder os til at lave et godt indslag med forskellige interviews og lykkehjul. Lykkehjulet fungerer så vi kan finde nogle vindere af de præmier vi har fået sponsoreret. Du kan deltage i vores lykkehjul og vinde fede præmier, ved at købe lodder. Du kan købe lodder, ved at overføre penge til vores mobilepay 40 19 60 77 og skriv “lykkehjul” i beskeden på mobilepay.

Pris for lodder

  • 1 lod koster 10 kr.
  • 3 lodder koster 25 kr.
  • 10 lodder koster 75 kr.

Du kan se livestream på vores facebook side SønderjyskE Fodbold Support – det er også i livestreamen du kan stille spørgsmål.

Arrangement, Event, FB live, Live, SønderjyskE, SønderjyskE Fodbold Support