Skip to main content
Tak for kampen Marc #3

Tak for kampen Marc Pedersen #3

Tak for kampen Marc P, ønskes du af SønderjyskE Fodbold Support. 

SønderjyskE Fodbold Support vil gerne markere Marc Pedersens karrierestop, da han har været en markant person i SønderjyskE gennem en lang periode. I den sidste tid i klubben var han anfører, elsket af fans og har virkelig fået de lyseblå gener ind i kroppen.

Vi havde Marc P med nede i vores klublokale, 3F’eren, til en snak om hans tid i SønderjyskE og omkring hans nye rolle i klubben. Vi havde også knap så seriøse spørgsmål med. Her nævner Marc P hans navnebror Marc Dal Hende i en sammenhæng, men hvilket? Det kan du finde ud af, ved at høre vores interview med ham. 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=HknBZ4olgIQ[/embedyt]

Tak for kampen Marc – et overblik over SønderjyskE karrieren

Marc P har spillet en stor rolle i den lyseblå trøje. Han har også været en stor fan favorit, på grund af hans store fighter vilje og vinder mentalitet. Han gik altid forrest, gik hårdt ind i tacklingerne og ville vinde for enhver pris. Han er en SønderjyskE anfører man var stolt af at have på sit hold.

Marc P nåede at spille 124 kampe i den lyseblå trøje, hvor han scorede 6 mål. En af de mål man måske husker mest, var hans udligning til 1 – 1, hjemme mod Zaglebie Lubin, hvilket sendte SønderjyskE videre i Europa League-kvalifikationen i 2016.

Du kan læse forskellige udtalelser om Marc P her

Hop over på vores nyhedsside og læs de tidligere artikler. Du finder vores nyhedsside her

Interview, Marc Pedersen, SønderjyskE, SønderjyskE Fodbold Support