tifo samarbejde

Tifo samarbejde med SønderjyskE

SønderjyskE Fodbold Support og SønderjyskE har indgået et tifo samarbejde. Det skal være med til at udvikle synligheden på tribunerne, hvor SønderjyskE fans opholder sig. Det være sig hjemme og ude. På Blue Section og langsiderne. Vi er glade for at have indgået denne aftale, for at udvikle os og skabe større muligheder.

I gamle dage når der skulle laves TIFO’er mødtes man en mørk, kold og stormfuld aften.. Eller.. Når der nu var mulighed til det, i den gamle boldgade, i de rum der nu engang kunne lånes eller hjemme privat med en gammel bærbar og en projektor. Derefter gik man i krig med stof, blyanter, maling og pensler. Siden dengang har vi udviklet os en smule på TIFO fronten. De seneste TIFO’er er blevet designet af Graffiti kunstnere, lavet på tryk vha. grafisk arbejde og lavet langt større end tidligere projekter, og det er særligt det sidste vi ønsker at blive del af i fodbold Danmark.

Derfor vil vi gerne sige tak til de 4 virksomheder, som er blevet en del af TIFO samarbejdet. Det drejer sig om, CAWO A/S, El-Huset Skærbæk, Phønix Tag Sønderjylland A/S og 2+ Revision Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab.

tifo samarbejde

Tifo samarbejde skal være grobund for yderligere udvikling

SønderjyskE Fodbold Support er om noget i lige så stor udvikling som klubben selv. Vi er gået fra at være det, de fleste vil kalde en intern kerne til at udbygge og inkludere flere personer til alverdens arbejde. Senest er der blevet lavet forskellige udvalg med udvalgsansvarlige som har haft mulighed for at trække på kontakter der ønskede at bidrage i mindre omfang end det nødvendige for et foreningsarbejde. Det har både SønderjyskE og deres sponsorer heldigvis også set og anerkendt. Vi er i den heldige situation at vi står til at modtage sponsorater fra samarbejdspartnere til fremtidig TIFO arbejde, hvilket vi er utrolig glade og stolte af.

Du kan læse mere om udvalgene her

Dette var førhen allerede begyndt, særligt den første TIFO vi fik lavet i stor størrelse, kom der stærke kræfter til for at hjælpe med. Vores mål med det fremtidige arbejde, er at blive mere synlig, både på tribunen for holdets skyld, men også i resten af fodbold Danmark. De større muligheder der er opstået ønsker vi at udnytte til fulde. Vi ønsker derfor af vores medfans, at I deler ønsker og ideer til det fremtidige arbejde, hvis I har noget vi kan arbejde videre med. TIFO-udvalget kan altid bruge ekstra sparring. Særligt hvis ideerne er længere end blot en tanke, og I er derfor altid velkomne til at sende ideer til: info@sesupport.dk

SønderjyskE, SønderjyskE Fodbold Support, sponsorer, Tifo, tifo samarbejde

SønderjyskE Fodbold Support · Clausensvej 22 · 6100 Haderslev · Telefon 40 19 60 77 · Info@sesupport.dk