Skip to main content
Vi mangler din hjælp

Vi mangler hjælp, vil du hjælpe?

Eftersom Blue Section skal flyttes ned bag målet på nordtribunen, er det planen at den skal have en indvielse i starten af forårssæsonen. Derfor er vi allerede i gang med at planlægge hvad der skal ske, denne store dag. Vi vil gerne markere dagen og det at vi kommer et nyt sted hen at stå. Det vil vi meget gerne have tifo(er) til at skabe en oplevelse om dagen. Og vi mangler jeres hjælp. Hvad du kan hjælpe med tænker du måske?

Vi mangler hjælp til at producere en eller flere tifoer, alt afhængig af hvor mange folk der har lyst til at hjælpe. Det sker på lørdag d. 14. december, vi mødes i 3F’eren – fanlokalet i den gamle boldgade, kl. 10:00. Her vil vi snakke om hvad det er vi skal lave, hvordan vi gør det bedst etc. Ingen tilmelding nødvendig, man møder bare op. Vi håber selvfølgelig på at se en masse og inddrage så mange fans som muligt, da det er for alle. Man bestemmer selvfølgelig selv hvor længe man bliver. Vi har ikke et slut tidspunkt, så hvis man skal noget, så smutter man når man har brug for det. Vi er glade for alt den hjælp vi kan få, om det så er 1 eller 2 timer, så er vi glade. Kan man deltage i 5 timer, så er det også fantastisk. 

Vi mangler hjælp til at skabe en fest dag

Vi ønsker at gøre indvielsen til en fest dag. Og vi håber selvfølgelig på at du vil hjælpe. Vi ønsker at denne indvielse skal skabe noget mere sammenhold for alle SønderjyskE fans og alle skal føle at de er en del af fællesskabet. Det her er første tifo dag, men planen er at vi i fremtiden skal være mere synlige på tribunen med diverse tifoer. Og for at det skal kunne lykkedes, kræver det flere penge i tifo kassen, men især mandskab til at producere flotte tifoer. 

Er du i tvivl om hvad 3F’eren er for noget? Så klik her for at læse mere
Husk du også kan følge os på facebook. Gå til facebook siden ved at klikke her

3F'eren, Fællesskab, Sammenhold, SønderjyskE Fodbold Support, Tifo